Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Jó ötlet elvinni a legjobb...

Jó ötlet elvinni a legjobb barátnőmet hőlégballonozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A legjobb barátnőmnek most lesz a 18. születésnapja és arra gondoltam hogy az évek során (lassan 5 éve) mindent lehetséges ajándékot megvettem neki. És most arra gondoltam hogy tök jó ötlet lenne egy hőlégballonozás. Csak félek hogy nem lenne jó ötlet.

Mi a véleményetek? Esetleg más ötlet?:)

Köszönöm!!:)

2017. júl. 15. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha tériszonyos a barátnőd, akkor nagyon nem jó ötlet. Én az vagyok és sosem mernék beszállni oda :)

De ha nem az, akkor szuper ötlet szerintem.

2017. júl. 15. 21:36
 2/10 anonim válasza:
47%
Aztii szerintem nagyon jó :)
2017. júl. 16. 07:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sikítófrászt kaptam volna egy ilyen ajándéktól. Iszonyú tériszonyom van. a 10. emeletről sem merek lenézni.
2017. júl. 16. 09:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem zavarba hozna az ára. Az ilyesmi nem olcsó mulatság, nem akarnám, hogy a barátnőm ennyit költsön rám.

Szerintem dobjátok rá össze a pénzt a szülőkkel vagy a többi baráttal és legyen ez a nagy közös meglepetés. Persze csak ha örülne neki, ha tériszonyos, akkor nem olyan jó ötlet a dolog.

2017. júl. 16. 12:57
 5/10 anonim válasza:

Hát én egyszerűen imádnálak ha engem vinnél el ilyenre*.*

Viszont nem tudom hogy a barátnőd milyen. Mármint szereti e az extrém dolgokat nem tériszonyos e. Mert ezektòl is számít. Te ismered hogy milyen.

2017. júl. 18. 23:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És nem a barátnőm nem teriszonyos csak nem mertem elvinni a véleményetek nélkül. Nagyon Köszönöm!!:)
2017. júl. 19. 08:09
 7/10 anonim válasza:
Azt írtad hogy a baratnőd. Vagy úgy a akartadh a barátnőd nem tériszonyos csak nem akartad elvinni vélemény nélkül?
2017. júl. 19. 15:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam hogy ti mit szólnátok ha a barátnőtök elvinne titeket egy ilyen "útra" :)
2017. júl. 20. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:

A legnagyobb félelmem a világon, hogy egyszer egy sáskákkal teli hőlégballonban ébredek a levegőben... Gondolkodás nélkül azonnal kiugranék!

(Ebből gondolom lejön, hogy a 2-ből az egyik halálps félelmem a hőlégballon...)

De ha neki tetszik a dolog még jó ötlet is lehet

2017. júl. 29. 10:40
 10/10 anonim válasza:
Jó bizony. Bármit együtt csináltok az jó. Ilyen a bankrablás is. De azt nem ajánlom. A gulag, a katonaság, birkenau . Aki túl élte életre szóló barátságot kötött. Ehhez képest a ballon?! Vigyed! Jó lesz!
2021. jan. 10. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!