Ti mit kértetek 18. szülinapotokra?
Kéne egy kis ötletbőrze...
Kisebb ajándékokra gondolok elsősorban. Nincs igazából túl sok ötletem, ami eddig a legjobbnak minősült, hogy életemben először kipróbáljak valamilyen kaját velük (én steakre gondoltam, mert apu nagyon szereti) és csapassunk együtt egy családi éttermezést.
Valami olyat keresek, ami kicsit nekik is ajándék, hiszen nekik köszönhetem, hogy most itt vagyok.
Én pénzt kértem. Az a legpraktikusabb, vehetsz belőle dinnyét, ha felétek ez hiánycikk(nálunk így a 21. században nem az), meg meg is hívhatod a családot étterembe steaket enni, ha felétek ez kuriózum(nálunk így a 21. században nem az).
De egyébként miért mi mondjuk meg, hogy te mit kérj? Ha tízből nyolc ember azt írná, hogy vibrátort kapott, akkor te is azt kérsz majd vagy mi? Gondold végig, hogy mire van szükséged, mi érdekelne, és azt kérj. De ha nincs ötleted, mondom, kérj pénzt, aztán majd ha később kell valami, megveheted. Vágod, praktikus.
Kedves #3-mas
Igen én is gondoltam rá, hogy kérek pénzt, mert vágom, hogy praktikus, de mivel ennél szentimentálisabb vagyok, ezért úgy gondoltam, hogy valami egyedibbet kérek mint pénzt. (Mert azt, ha fontos dologra kell, meg tudom keresni magamnak, vagy oda tudják adni.) Amúgy sajnálom, hogy leálltam vitatkozni egy ilyen 21. sz-i létformával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!