Mit csináljunk a szülinapomon?
Szia! :) Ha szerettek például gépezni, és van otthon játszatok valamit, trollkodjatok chatoldalakon, nézzetek videókat, stb.
Nézzetek filmet :) Ha mondjuk egész nap (reggeltől vagy délutántól estig) ott lesz, akkor mondjuk tervezzetek estére vmi horrorfilmet. :) (Ajánló: Az Árva...mondjuk!) :DDD
Menjetek fagyizni, jégkásázni, biciklizni! :) Én is ezt szoktam csinálni a barátaimmal nyáron, jól esik! :)
Szóval rengeteg dolgot tudtok csinálni, ami kikapcsol titeket és szeretik az emberek szabadidejükben csinálni. :)
Szia. Tisztelt kérdező!
Én például a következőt ajánlanám például sétálás céltalanul , élvezve a szülinapodat , pizzázás, étterembe való belépés , cirkuszba vagy vidámparkba járás , strandra vagy koncertekre járás , sportoljatok, filmezzetek , zenét hallgassatok ,vásároljatok ruha üzletben, menjetek discoba vagy moziba,
Remélem tudtam segiteni.
Előre is boldog születésnapot kivánok. Jó szorakozást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!