Mivel lepjem meg a barátom a 16. születésnapján? 😄 Aki segít megy a zöld kéz.
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve vagyunk együtt..Most lesz 16 éves és nem igazán van ötletem, hogy mit vegyek neki.. :(
Ez nem abból fakad, hogy ne ismerném, hanem abból, hogy amiket szeretett volna, azt már kapott az elmúlt időben, illetve amit tudok, hogy jelenleg vágyik rá az plusz 20.000 ft-os kategória..
Motorozik és focizik is, ha ez segítség!
Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Köszönöm előre is!
16 L
2017. máj. 29. 16:56
12/20 1112 válasza:
Csoki az mindig nyerő. Viszont van egy pajtim, ő nemtom, mire alergiás, viszont ő csak fekete csokit eszik. Elmondta, mire allergiás, de már nem tudom. Vehetnél neki plüssmackót is. Vagy csinálhatnál neki naptárt a saját képeidből, tök mindegy, mi van rajtuk, de szép legyen.
13/20 anonim válasza:
Rossmannban lehet rendelni a saját képeidből naptárat, de akár fotókönyvet, tényleg bármit baromi olcsón. Egy próbát megér, nézd meg
14/20 anonim válasza:
Előző vagyok itt a weboldal: [link]
van fali dekoráció, ötletek bdayre, és még egy csomó másra is
15/20 A kérdező kommentje:
Uhh😄 Nagyon de nagyon szépen köszönöm a rengeteg ötletet mindenkinek! Mostmár azt sem tudom melyik legyen, mert olyan sok jót mondtatok!
Hálás vagyok érte! 😄
2017. máj. 29. 22:01
16/20 anonim válasza:
real juve torta? úgyis most lesz a bl döntő.
17/20 anonim válasza:
Hoppa, csak a 6. valaszban szerepel a szopas, en az elsore tippeltem volna.
19/20 anonim válasza:
Egy szexibb ruhával is meglepheted :) Persze nem kell rögtön a legmerészebb darabokra gondolni, rövidebb miniszoknya, mell alatt összeköthető, kivágottabb felső az esti alkalmakra. :)
20/20 anonim válasza:
Csak ne fényképes BÖGRE legyen , mert az nagyon GICCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!