Mit vegyek a barátomnak szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nemsokára szülinapja lesz és nem tudom mit adjak neki.Fiúknak annyira nehéz ajándékot venni.Imádja a karórákat de nem tudom hogy azt vegyek e neki mert van már neki 6 . Kb mindene megvan , szereti a kabalákat pl volt egy nyaklánca amibe a bibliábol volt egy részlet feltekerve és eltört.Gondoltam veszek neki ehy ujat de addigra már megvette magának. Segítsetek nem tudom mit adjak neki :( most lesz 18 eves !#Szülinap-fiú-lány-18-ajándék
2017. ápr. 3. 23:57
1/4 anonim válasza:
Ha te nem tudod aki ismeri mi sem tudhatjuk mi lenne jó.
2/4 anonim válasza:
A fiúknak nehéz ajándékot venni, ez érdekes megállapítás.
Ha van 6 órája elfér mellé még egy, gondolom nem egyszerre hordja őket. Ha vett nyakláncot adj neki karkötőt.Vegyél egy sportcipőt, zoknit, sapkát, fejkendőt. Telefontokot, üvegfóliát, fejhalgatót, ulcstartót, cigisdobozt, öngyújtót, napszemüveget, dezodort.
3/4 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem hogy mit akar..mutatott egy polot ALPHA INDUSTRIES :) . Meg mondta hogy szereti a muffint szolval sutok neki..de nem baj szerintetek ha mar tudja hogy mit kap?es ez igy nem kevés?
2017. ápr. 4. 10:59
4/4 anonim válasza:
18.szülinapra biztos valami maradandót adnék, graviroztass neki , vagy készíts egy közös képmontázst a póló mellé. Szerintem ne muffint, hanem tortát süss, ha mégis muffin akkor 18dbot és tehetnél rájuk 1-1gyertyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!