Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Fújjam le az egész szülinapot?

Fújjam le az egész szülinapot?

Figyelt kérdés

4-en mentünk volna egy ètterembe megünnepelni a szülinapomat.Lefoglaltam kifizettem az asztalt,megrendeltem a kajàkat és kifizettem.Èletemben most először ünnepeltem volna baràtokkal.Szülinapom előtt 2 nappal közölte az egyik hogy nem tud jönnikeressek helyette valakit hogy ne menjen kárba semmi.Senkit nem talàltam.Szòltam az egyik meghívottnak,hìvja meg X sràcot.Azt mondta meghìvta,de nem jön.Kiderült nem is beszélt vele erről.Szòval ìgy van èrtelme? Plusz kedvem sincs már hozzà.Ha ennyit èrek nekik....

22/N

2017. márc. 22. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
No, figyelmetlen voltam, majdnem ugyanazt írtam mint a 9-es, elnézést!
2017. márc. 23. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen étterembe én biztos nem mennék, mi az hogy fizetni kell az asztalért, meg előre megrendelni a kaját?!
2017. márc. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!