Emberrablás ötletek?
Vagy egy szemtanú rendőrt hív, rendszámot bediktálja. Esetleg valakinél van gázpisztoly, aki látja a rablást, és kaptok egy adagot. Az lesz ám a meglepetés!!!
Inkább valami ürüggyel hívjátok a helyszínre.
Inkább valamilyen trükkel csaljátok oda, kamu üzenettel, vagy ilyesmi, ez az elrablósdi nagyon-nagyon hülye ötlet.
Ha engem próbálna bárki így elkapni, akkor az első kezembe kerülő tárggyal megütném/megszúrnám, de ha ennek ellenére is sikerülne engem "elrabolni" valszeg ripityára rugdosnám az autót, pánikrohamot kapnék és addig ordítanék, míg el nem ájulok.
Ha csak viccből beszorít valaki egy párna alá, én már az életemért küzdök.
Ne csináljatok hülyeséget.
Ez szó szerint elmebeteg ötlet. Mennyire fogja élvezni a bulit, miután halálra rémült!? És ez még a legjobb forgatókönyv, ugyanis nagy baj is lehet: vagy ő támad meg titeket, vagy egyszerűen elájul/rohamot kap, stb.
Legyen már eszetek, attól, hogy "haverok, buli, Fanta" van, még nem kell teljesen megőrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!