Holnapután van apum születésnapja, mit vegyek neki?
A gravíroztatás valóban jó ötlet.
Ha édesapád borkedvelő, akkor borosüvegbe és/vagy pohárba csináltatnák neki. Nagyobb áruházakban, plázákban lehetőséged van ilyet készíttetni.
Esetleg határidőnaplót vehetnél neki, az elég hasznos, ha szereti az ilyen dolgokat.
Ha vallásos család vagytok, vagy ő maga az, házi áldás-jellegű kulcstartót/hűtőmágnest is ajándékozhatsz.
Esetleg szeret olvasni? A kedvenc témájában egy könyvet.
Én egyébként a Tesco-ban láttam olyan pólót, hogy "Van egy gyönyörű lányom!" - ha apud bírja az ilyesmit, akkor én ezt beszerezném.
Légy kreatív! :)
Hívd fel a sztriptíztáncosnő klubot hogy közvetítsenek ki egy bögyös nagy mellű festett szöszit aki korábban vörös hajú volt, de a szemöldöke vörös maradt.
Egyébként borotválkozókészletet. elektromos fogkefét. Egy oldal szalonnát. Kutyát.
Nem tudom, miért kell lepontozni azt, aki megvásárolható és kreatív ötleteket ad (még ha nem is te, kérdező), csak akkor is mocsok dolog. :D
Ennyi örömöd legyen, barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!