Szomorúan telt el a születésnapom. Meg vagyok sértődve. Segítség?
Ma volt a szülinapom. Elmentünk debrecenbe a tescoba ajándékot venni.
Mikor odaértünk megkérdezte a testvérem hogy mit kérek. Azt mondtam hogy nem tudom. Körbe mentünk a boltba vettünk olajat,fasírtot ami otthonra kell. Megkérdezte megint hogy mit kérek én megint azt mondtam hogy nem tudom. Ideges lett kicsit hangosan is mondta a nevem. Elindultunk a kasszához. Kifizettük a dolgokat majd én kivittem a kocsihoz a dolgokat míg ők még el akartak valahova menni. Én reménykedtem hogy ajándékot vesznek de nem. Kijöttek a boltól majd hazamentünk. Elment és vett tortát de ajándékot nem. Elfujtam a tortán a gyertyákat ettünk és ennyi volt a szülinapom. Ajándék nélkül. A legnagyobb baj meg az hogy rögtön a karácsony után van a szülinapom és anyukám is egy ajándékot vett mondván ez a szülinapi ajándékod is. Nagyon megsértődtem. Mindtha nem is lenne szülinapom.
Egyrészt igazad van, nem szép, hogy összemossák a szülinapod a karácsonnyal, de ez gondolom, máskor is így van:(
Másrészt megkérdezték, mit kérsz (többször is), és annyit mondtál, "nem tudom" - lehet, hogy úgy érezték, te sem vagy valami "lelkes", és akkor ők "miért törjék magukat". Legalább tortát kaptál.
Nekem is volt, hogy nem volt ötletem a szülinapomon, én akkor azt kértem a szüleimtől, hogy "tegyük el későbbre" - végül évek múlva "jött jól", akkor olyat kértem (minden apropó nélkül), aminek nagyon örültem:) Ezt esetleg máskor te is megtehetnéd.
Elsőnek igaza van.
Nekem is ma volt. Vagyis már tegnap mivel 1:16 van.
Boldog Szülinapot utólag is 😊
Saját mulasztásod balhéját ne verd rá másra!
Meg kellett volna kérdened, mi a plafon (mennyi a max. ráfordítható).
Most nem azért, de megkérdezték mit vegyenek. Te nem tudod. Olyat meg nem akartak venni, ami esetleg neked nem tetszene.
Egyébként mi volt az a drága cucc amit szerettél volna?
hátha még ma mondhatod és megkapod.
Ja, persze a kérdező hibája, mert elvitték a tescoba.. ez milyen lesz rom stílus? Nem hogy megtudakolnák, hogy minek örülne máskor, ès rendesen átadnák neki, erre meg "Elviszlek a tescoba aztan onnan válassz valamit! " Hát baromira ünnepi hangulat, mondhatom. Én is meglennék sértődve, hogy még annyit se érek nekik, hogy egy picit törjék èrtem a fejüket ès legyenek kreatívak. Vagy ha a kèrdezőt megkérdezik, hogy mit szeretne, akkor is ők menjenek el ès vegyék meg, majd azután adják neki oda
.
Legközelebb kérdezd meg, h milyen összegre gondoltak? Mennyiért kérhetsz?
Inkább magadat hibáztathatod, ha megkérdezték és ennyire nem mondtál semmi konkrétumot. Legalább egy parfümöt, vagy harisnyát kértél volna. vagy akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!