Mit vegyek barátnőm édesapjának születésnapjára?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamit barátnőm édesapjának születésnapjára, de nem tudom mivel lepjem meg. Dolgozik, ha hazaér, akkor megiszik néha egy sört, nézi a tv-t és pihen. Autók, foci, ilyesmi nem érdekli. Valami ötlet hogy mit vegyek neki?2016. okt. 2. 15:29
2/3 anonim válasza:
esetleg valami finom csoki, vagy a csakajosor.hu -n vannak különleges sörök (más oldalis van, én ezt használtam és megbízható azért ezt írtam), esetleg legközelebbha ott vagy nézz körül a könyvespolcon miket olvas, vagy esetleg kérdezd meg a barátnőd... :)
3/3 Orfeus válasza:
Akkor tipikus átlag Magyar fater :D
Hát, szerintem egy Tokaji aszu-nak is örülne (nehogy zweigeltet vegyél vagy Dankót, azt csak vadásznak), elég egy 3 puttonyos, nem kell túlzásba vinni.
Ha sok pénzed van persze lehet cifrázni, de szerintem azt úgy is megisszák az emberek ha olyan alkalom van, és nem mondhatják hogy ratyi ajándék. Szerintem udvarias, figyelmes ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!