A sógorom most lesz 30 éves mit illik neki venni?
Figyelt kérdés
Valami ötletes ajándékra gondoltam szóval nem ilyenre mint pl:bor,parfüm Stb. Egy közép ár kategóriás ajándékra gondoltam2016. szept. 25. 13:52
1/1 anonim válasza:
Már bocs, de ez olyan hülye kérdés. Szerinted vadidegenek fogják megmondani neked, hogy minek is örülne a sógorod? Hát te ismered őt, neked kell tudni, hogy van-e hobbija, mivel szeret foglalkozni, mi érdekli, lehet, hogy nem is egy konkrét ajándéknak örülne, hanem valami programnak (színház, mozi, Visegrádon bobozás pl.), szóval annyi de annyi minden van. Hiába fognak itt neked ezerféle ajándékot ajánlani, lehet, hogy nincs is rá szüksége, vagy van már neki. Én a program ajándékozás híve vagyok. Akár egy Trófeába 2 személyes vacsora, vagy tényleg valami jó kis színházi darabra jegyet venni maradandóbb emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!