Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kreatív, személyes ajándékötle...

Kreatív, személyes ajándékötletek barátnak? (19. szülinap)

Figyelt kérdés

Gondoltam olyasmire, hogy kis dobozba beletennék több cetlit, viszont nem tudom mit írnék a cetlikre...egy-egy dolgot amiért szeretem? Emlékeket?

Illetve másik ötlet ami tetszene, az ez: [link]

Mit gondoltok?

Ilyen stílusú további ötleteket elfogadnék...szerintetek?

A közös kép rányomtatása valamire kilőve.

19L

2016. szept. 16. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez borzasztó nyálas, főleg ilyen fiatalon. Nem feltétlenül kell az ajándéknak a mindent elsöprő szerelmetekről szólnia. :D Ha romantikus akarsz lenni, inkább főzz neki egy vacsorát, aztán nézzetek meg egy cuki filmet, este meg bújj valami szexi fehérneműbe, stb... de születésnapjára azért ne egy szerelmes szavakból szőtt abc-t adj neki. Bizonyára van valami hobbija, biztos vannak más dolgok is rajtad kívül, amiket szeret. :D Még ha évek óta együtt is vagytok, akkor sem gondolnám egy huszonéves fiúról, hogy "imádom a mosolyod" "emlékszem mikor először találkoztunk" ésatöbbi feliratú cetlikkel telerakott dobozkára vágyna. De te ismered, ha szerinted ő ilyen romantikus lélek, akkor tök jó ötlet. Azt meg csak ki tudod találni, hogy miket akarsz a cetlikre írni. Személyesnek személyes lesz, az biztos. :D
2016. szept. 17. 01:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Van abban valami amit mondasz..:D

Viszont vacsi nem elég, mindenképp szeretnék valami kézzel fogható ajándékot is mellé :)

2016. szept. 17. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Ne is haragudj, de nem érzed szégyennek, hogy egy anonim oldalon, idegenektől vársz SZEMÉLYES ajándékra ötletet? Komolyan ennyire nem ismered a srácot? Azért ez borzasztó, nekem tuti nagyon rosszul esne, ha megtudnám, hogy ennyire nem ismersz és semmi ötleted.

Ez a cetlis cucc meg rém nyálas, nekem biztos kínos lenne. Minek vagy vele mégis, ha semmit nem tudsz róla? Azt se, hogy értékelne-e ilyen nyálas "ajándékot"?

2016. szept. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!