A barátom most lesz 15 éves. Mit illik egy fiunak venni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 17:40
2/12 A kérdező kommentje:
Majdnem 1 eve. 10 honapja:)
2016. szept. 2. 19:10
3/12 anonim válasza:
Inkább neked kellene ennyi idő után tudni mik azok amik érdeklik.>< én pl pasimnak PC be veszek ezt azt ha tudom hogy jobbat akar , esetleg fizetem a felét pl video kártyának stb.
4/12 anonim válasza:
Mindegy hogy "mit illik" olyan cuccra költök amit használ is nem pedig fére dobja xD
Én sok olyan dolgot kaptam anno családtól ami nagyrésze eladásra került. Pl rózsaszín polo >< kedvelt szineimmel se voltak tisztába x')
Meg a sok 1db os ajándék bögrék a halálom volt.
Vagy mivel tini s szörzetet tuti növeszt esetleg arcszesz/ borotválkozási gélek.
6/12 anonim válasza:
Ha szűz akkor egy estének biztosan örülne. Mellesleg felejthetlen elmeny lenne szamara. Vicc nélkül mondom!! :)
9/12 anonim válasza:
Hat ha mar ennyi ideje egyutt vagytok akkor erdemes valami szemelyre szolo ajandekot venni amit szivbol adsz. Szerintem ugysem az akandekot fogja nezni hanem a szandekot.:) esetleg ha szeretsz kezmuveskedni csinald neki meg te magad, vagy esetleg parnara ra nyomtatni egy kozos kepet stb:) a szandek a lenyeg❤
10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek:) akinek meg az agyi szintje 0 ne irkaljon mert szanalmas:)👎🏻
2016. szept. 4. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!