Lányok! Ti mit/miket kértetek 13. szülinapotokra?
Én emlékszem pontosan, hogy 13-dik születésnapomra 2 db könyvet kértem. Semmi mást, csak a két könyvet.
Könyvet nem kaptam, de kaptam az alkoholista anyámtól 2 akkora pofont, hogy a fal adta a másikat. Azért kaptam, mert telhetetlen kölyök voltam, aki mert kérni könyveket.
Soha többé nem kértem semmit.
Bem ezeket kértem de ötletek:
Könyv (pl nyírd ki ezt a naplót, szjg, bexi, bábel) , zenelejátszó, fül/fejhallgtó, belépő vhova pl mozi,színház,koncert, vagy kérd azt hogy menjetek el valahova pl bowlingozni, helikopterezni, vacsizni, mekibe, étterembe, vagy ha valamire szükséged van egy új ruha, táska, iskolakezdéshez ha kell valami amit amúgy nem vennének neked pl új táska,tolltartó, ha szeretsz rajzolni akkor ceruza, festék, filcek, ecset, vagy valami utalvány pl könyv vagy a Clarie's-be. Napló, valami jegyzetfüzet, plüss, telefontok vagy valami a szobádba, tükör, szőnyeg. Amire régen vágysz, laptop, bicikli, kisállat
Ennyi jutott hirtelen eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!