Ti mit adnátok a 16-ik szülinapjára a fiatoknak? Semmi ötletem de közeleg a szülinapja.
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 14:43
31/33 anonim válasza:
Mert lehet a szuletesnapot már lekéste a sok "gondolkozással"
32/33 anonim válasza:
16. születésnapon szerintem leginkább a pénznek örülne a srác. Ha nem valami konzervatív család vagytok, akik fénnyel táplálkoznak és hisznek abban, hogy születésnapra a szeretetnek örülnek a legjobban akkor csak pénz.
33/33 anonim válasza:
Egyébként szerintem normális, hogy nemtudja mit szeretne a tini fia.
Én most leszek 19 de se most se 16 évesen nem tudták volna pontosan mit szeretnék....ezért mindig megkérdik minek örülnék.
De komolyan..honan kéne tudnia az 54 éves anyámnak, hogy milyen játékot akarok ps re vagy melyik telefont/fülest/ruhát/cipőt szeretnék(nemtudom mennyire van ezekben otthon a kérdező de kétlem, hogy annyira tudná mint egy mai tini)....max azt tudja milyen kocsit akarnék de azt nemkapok :DD
Szóval vagy dellát adj vagy kérdezd meg mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!