Ti mit raknatok bele egy 18+os csomagba?
gyere a korbáccsal vagy a hólánccal neki úgy is mindegy már :D
am rakj bele egy pozitív terhességi tesztet :D azon tuti meglepődne a srác D:
Őszintén?
Én azt ajánlom, hogy főzz neki egy jó kis vacsorát. A bugyit húzd fel, a piát bontsd ki, a gumit pedig használjátok.
Az együtt töltött este többet ér, mint egy csomag.
A bugyi ajándékozását kicsit furcsállom is. Ha bugyit akarok adni a páromnak azt csak csomagolásnak használom, hisz úgyis az a lényeg, hogy rajtam van.
Koszonom a válaszokat! Hasznos!:D
5: A bugyit azért adnám mert az volt rajtam egy különleges éjszakán és már régóta kéri hogy emlékbe adjam oda, magyarul van neki jelentősege, es nem is csak úgy belerakom.
A csomagot tervem szerint egy hotelben bontja ki es kezdünk vele amit csak tudunk. :):)
Én a bugyit nem tenném bele a helyedben, és az alkoholt sem.
Inkább valami hasznosabbat, például parfümöt amit szeretsz rajta, és masszázskrémet amivel majd megmasszírozhat ahol csak szeretné ;)
Ja a terhességi teszt szerintem is atomnagy!
Meg bónuszba egy kis babazoknit! Egyből le is tesztelheted a hozzáállását, ha esetleg kiszakadna a gumi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!