Miért van az, hogy nem várom a születésnapomat?
Az itt a gond, hogy lassan már öt éve kész katasztrófa a születésnapom megünneplése :'( Hol kést szegeztek rám az "állítólagos" barátaim, hol elfelejtették, hol a nagypapám halt meg :'( Most boldog párkapcsolatban élek, de egyszerűen semmi kedvem sincs ünnepelni :'( Az ajándékot sem akarom elfogadni páromtól, legszívesebben eltűnnék innen nyomtalanul......... Anyum is amikor megtudta, hogy nem tudunk találkozni, nevetve mondta a telefonba, hogy úgyis sok szülinapot töltöttünk már együtt :'(
Szerintetek?
Én a korom miatt nem ünneplem a szülinapomat, sőt kifejezetten utálom, mint a sz.rt :D 27 vagyok és 28 leszek :(
Szerintem, ahogy öregszik az ember lassan kihal az életében.
Hát az te vagy :)
Nekem ha csókolómmal köszönnek én már akkor rosszul vagyok... félek, hogy mi lesz ha 40 leszek aztán 50... elásnám magam legszívesebben.
Soha nem fogom megérteni, hogy miért kell azon a napon ünnepelni felnőtt korban. Ha jól akarja érezni magát a családdal vagy a barátokkal, miért kell ahhoz kiemelni az apropót?
Gyerekkorban oké, érdekes a torta és az ajándéknak is örülnek, de felnőttek esetében nekem inkább nevetséges.
Hozzá még ez a nyavalygás, hogy boldog-e azon a napon vagy hogy telik, számomra nem más, mint egoizmus.
Mondd meg a párodnak, hogy ne ajándékot adjon, hanem vigyen el valami csendes rétre piknikezni vagy mittudomén.
Ha akarsz menny el azon a nap a pároddal. Csináld azt, amit élvezel.
Én sem várom a szülinapom. Kisebb koromban nagyon szerettem. Most legszívesebben nem is foglalkoznék vele. Nem amiatt hogy egy évvel öregebb lettem :) csak nem nagyon foglalkoztat. A szüleim mindig felköszöntenek, kapok tortát, virágot stb. Rokonok is fel szoktak hívni de állandóan azt hallgatom hogy menjek bulizni...
Nem szeretek bulizni de nem értik meg.
22 éves leszek szeptemberben. Nekem jelenleg sajnos párom sincs :)
Kérdező! Ne görcsölj rá, az is egy olyan nap mint a többi. Legyél a pároddal, menjetek el vacsizni pl este:) nem kell nagy felhajtás ha nem szereted ezt a napot.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!