Mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
Aki nekem tetszik nagyon messze van tőlem.Magyarországon lakik én Ukrajnában.14-én lesz 17 éves én 13 vagyok és nem tudom,mit tehetnék.Tanácsra van szükségem.Mivel lepjem meg?2016. aug. 9. 09:32
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem hagyjad. Túl messze van, meg túl nagy a távolság köztetek. Keress ott helyben valakit.
2/3 anonim válasza:
Állítólag szerelemben nincs távolság.
De bármivel meglepni elég nehéz volna, mivel jelenleg nem vagy mellette. Ha nem jut eszedbe semmi, egy pár soros köszöntő is megfelel. A semminél több, legalább látja, hogy eszedbe jutott.
3/3 ironhide12 válasza:
Ez nagyon nagy távolság lehet hogy csak idő pazarlas mind a kettőtök számára probálj relatívan közelebbi embert találni es minel hamarabb vess veget ennek a kapcsolatnak mert minél tovább huzódik annal nagyobb lesz a fájdalim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!