Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a barátomnak?

Mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés

A barátomnak nemsokára születésnapja lesz és ötletem sincs mit vegyek neki. Hamarosan 10 hónapja hogy együtt vagyunk.

-Amerikai focizik

2016. aug. 8. 00:49
 1/4 anonim válasza:

ez igy kevés infó

hány évesek vagytok?

2016. aug. 8. 01:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 17 ő most lesz 18
2016. aug. 8. 01:07
 3/4 anonim válasza:
Nem muszaly neki venni valamit pl egy esti erotikus tancal is meglepheted am nem vagyok egy perverz allat nyugi
2016. aug. 8. 01:11
 4/4 anonim válasza:

Hát ez tényleg nem sok infó, amerikai fociról meg főleg nem tudok semmit. :D Viszont gondolom van kedvenc sportolója/példaképe. Ha tudod ki az, vehetnél neki valami olyat, ami ahhoz az illetőhöz kapcsolódik, pl. mez. Ha tehetősebbek vagytok, dedikált cucc... Magyarországon nem valószínű, hogy találsz ilyesmit (bár, ki tudja, meg kell próbálni), nagy eséllyel külföldről kell rendelni és az sem kevés idő, mire megérkezik... De 10 hónap alatt nehogy már ne tudj róla mást is, ami érdekli... O.O Biztos vannak még dolgok. Gondolkodj azon, hogy pl. mit csinál a szabadidejében a sporton kívül. Szinte minden pasit érdekel valamilyen szinten az elektronika is. Amúgy meg legjobb lenne ha kézzel készítenél ajándékot. Süthetsz neki tortát is. :'DDD

Ööö, szerencséd van, támadt egy ötletem... :D Gondolom tudod milyen a telefonja. Vehetnél arra szilikon tokot, de nem akármilyet, lehet csináltatni egyedi mintával. Ha tetszik az ötlet, találj ki valami mintát, akár amerikai focis is lehet. :D (Egy ilyesmi benne van max. 4000-5000Ft-ban, nem tudom mennyit tudsz rászánni.)

18/l

2016. aug. 8. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!