Mit tegyek? Elmondjam neki, hogy mást szeretnék?
Figyelt kérdés
Apa kérdezte, hogy mit kérek a születésnapomra, ami 20-án lesz. Én pedig elmondtam neki, hogy mit szeretnék. Viszont azóta változott a dolog, és mást szeretnék. Sajnos akkor, mikor kérdezte, hogy mit szeretnék, még nem tudtam arról, hogy létezik az a dolog, amit szeretnék. 2-3ezer Ft-tal lenne drágább, mint amit először kértem. Nem is az árról van szó, hanem ez olyan mintha hülyének nézném, vagy valami. Elmondjam neki, hogy nem azt szeretném ? Vagy hagyjam így a dolgot ?2016. aug. 3. 19:43
1/2 anonim válasza:
Mondd el neki. Szépen, körül írva, rendesen. Hogy ha még nem vette meg, akkor esetleg felmerült benned, hogy inkább mást szeretnél, mint mondtál, mert megláttad, hogy van. Persze, ettől függetlenül a másiknak is naggggyyyon örülnél, csak hát ha lehet akkor mégis csak az újat...
:D
2/2 anonim válasza:
Igen, mond el neki.Szépen, határozozttan eés ne legyél követelőző.Szerintem meg fogod kapni.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!