Ti mit kaptatok a 18. szülinapotokra a szüleitektől?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 10:23
11/24 anonim válasza:
Egy óriási születésnapi bulit, ők fizették a helyet, a kaját :3
12/24 anonim válasza:
borotvapengét, sprayt, egy karórát, de tudtam, hogy nincs sok pénzünk, ezért az egész kijött kb. 10 ezer Ft-ból. Az órát is egy órás ismerőstől kaptam, szóval az lényegében ingyen volt :) meg persze egy tortát, és csokit :)
13/24 anonim válasza:
Nekem anyukám azt mondta anno,hogy valami maradandót szeretne nekem adni,amiről mindig eszembe jut,hogy a 18-ra kaptam tőle. Igy Ő fizette az első tetoválásom. :) Ennek már 17 éve,Ő sajnos már nem él,de mindig mosolyt csal az arcomra amikor ránézek a bal cicimre tetovált rózsára,ami mindkettönk kedvenc virága. :) Tőle kaptam,örökre velem marad,imádom... :)
15/24 anonim válasza:
Én most augusztusban leszek 18, és megbeszéltük hogy egy saját autót fogok kapni(persze használtan mert ennyi idősen azt mondják elég nekem de nem egy roncsot azért...)meg persze buli+pénz lesz.
18/24 Fingkirály válasza:
Egy doboz flopit. Komolyan :))
20/24 anonim válasza:
Egy tábla szalonnát kenyér nélkül! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!