Mit kérjek a szülinapomra? 13/L
Május 12-én lesz a 14. szülinapom. Már régóta tipródom azon, hogy mit kérjek. Mivel az apumnak most mondtak fel a munkahelyén, nem szeretnék drága ajándékot kérni, csak tényleg valami jelképeset.
Szeretek rajzolni, főzni, olvasni és ruhákat tervezni és varrni. Ha esetleg valakinek van valami ötlete, szívesen fogadnám. :)
Könyv
DVD
Vásárlási utalvány a kedvenc boltodba
Valami, ami esetleg szükséges (ruha, iskolaszer)
Családi közös program
A rajzhoz valami (ceruzakészlet, rajzpapír...)
A varráshoz szükséges anyag, cérna, stb.
Unalmas, hogy mindenkinek ugyanezeket le kell írni. Nem hiszem el, hogy magadtól ne jönnél rá, vagy ne tudnál visszaolvasni...
van minőségi hulahopp, görkorcsolya, edzőkötél, fitball
Mindenki sír, hogy 20 éve mennyit mozogtak fiatalon, de ajándéknál már csak a hülyeség jut eszébe.
Ajánlom Rhonda Byrne-től a TITOK vagy az ERŐ című könyvet. Szerintem nagyon jó, én a titkokat olvastam mivel kíváncsi típus vagyok bár ki nem az..? :D Nyílt vagyok és szeretem az új dolgokat meg persze olvasni jó hisz a fantáziánk színre lép:))
Még valami, mikor 13 voltam akkor 13 ízben kaptam tortát fagyiból...isteni volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!