Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szülinapi ajándék ötletetek...

Szülinapi ajándék ötletetek lenne? Többi lent

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm most pénteken lesz 14 éves és nem tudom mit csináljak vagy vegyek neki. Ebben kéne segítség! Igazából úgy szoktuk hogy ha az egyikünk készít (abban az évben) ajándékot akkor a másikunk is...ha pedig vásárol akkor mindketten. Egy hónapba van a szülinapunk,előbb nekem így én már kaptam tőle ajándékot (vásárolt nekem) így inkább én is vásárolt ajándékot szeretnék többnyire adni neki. (ha van készíthető ajándék az se baj). A barátnőmről.. Imádja a Walking dead-et,ékszereket,édességeket,könyveket... Előre is köszönöm a válaszokat! Sürgős lenne!

2016. ápr. 17. 16:50
 1/7 anonim válasza:

Ha szereti a könyveket, akkor adhatsz neki olyan könyvet, amit már te is elolvastál (így tudod, hogy miről szól és hogy tetszene-e neki).

Van már közös ékszeretek (amiből neked is és neki is van, vagy esetleg BFF nyakláncot, amit ketté lehet választani, az egyik fele a tied, a masik az övé.)? Ha nincs, azt is vehetsz!

2016. ápr. 17. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Olyanunk már van,kettő is :D
2016. ápr. 17. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
www.meska.hu oldalon sok különleges ajándékötletet találsz. Lánynak sokkal könnyebb vásárolni mint fiúnak. Ha esetetleg hosszú haja van ajánlom ezeket a fésűket [link] Müllerben lehet kapni. Hihetetlen könnyen ki lehet bontani vele a hajat. Nagyon hasznos ajándék.
2016. ápr. 17. 20:48
 4/7 anonim válasza:
Pill, előbb elszaladok kaksizni
2016. ápr. 17. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:

3/4 Köszönöm szépen! :)

4/4 Örülök de nem kell bejelenteni...;)

2016. ápr. 17. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:
bocsi 3/5-nek köszi :)
2016. ápr. 17. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Konyv olyan temaban, amit szeret, valamilyen csinos kis bizsu fulbevalo vagy karkoto, csoki, walking dead poszter, ilyesmi.
2016. ápr. 17. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!