Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen legyen a képeslap?

Milyen legyen a képeslap?

Figyelt kérdés

A barátomnak hamarosan lesz a 19.születésnapja... jelenleg a körülmények nem teszik lehetővé, hogy vele lehessek ezen a napon, mivel otthon van Németországban. Ha minden igaz télen, vagy jövő nyáron fog Magyarországra utazni. Szóval szeretnék neki küldeni neki egy képeslapot. Szülinapomra ő is küldött egyet nekem amin 2 mókus volt és egy csodálatos német mondat. Mivel festőnek tanulok, úgy gondoltam én csinálnám meg a képeslapot, csak nincs ötletem mit fessek rá. Esetleg valami ötlet?

16l

2016. ápr. 9. 19:15
 1/2 anonim válasza:
Szerintem festhetsz rá te is vmilyen állatot, pl. lovat, vagy festhetsz rá két szívet pl. egy rózsaszínt és egy pirosat. Vagy szép betűkkel azt is ráírhatod, pl. hogy Alles gute zum Geburtstag! Vagy feshetsz sok virágból egy szívet és körbeírhatod ezzel és valami széppel kidíszítheted.
2016. ápr. 11. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket:)
2016. ápr. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!