Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adhatnék az egyik legjobb...

Mit adhatnék az egyik legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Van a legjobb barátnőm akinek nemsokára lesz a 15.szülinapja és szeretnék neki valamit adni.

Ismerem már lassan egy éve de nem sokszor találkoztunk eddig.Közös kép is csak néhány van és azok se régiek szóval nem tudnék emlékkönyvet készíteni vagy albumot.

Valami saját készítésűt(is)szeretnék de nem tudom hogy mit lehetne.

Van egy póló amit szeretne és lehet azt megveszem neki de még nemtudom...

Ebben szeretném a segítségeteket kérni hogy szerintetek mit lehetne esetleg ti mit adtadok már így barátnőtőknek.

Előre is köszönöm:)

2016. ápr. 3. 09:13
 1/7 anonim válasza:
Esetleg közös kép bekeretezve, vagy bàrmi más tárgyra rányomtatva ! Megveheted a pólót is, vagy parfüm, csoki esetleg valami dísz a szobájába, vagy egy közös csajos este,ha megoldhato, mindenfele edesseg, innivalo amit te vennel es akkor egy kis 2 szemelyes csajoseste :) mennyi penzed van ra?
2016. ápr. 3. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
nem pénz függő igazából de amiket írtál azok jók énis hasonlókra gondoltam köszönöm:))
2016. ápr. 6. 16:47
 3/7 anonim válasza:
A legjobb barátnőd? Nem sokszor találkoztatok 1 év alatt? Biztos nem keverted össze valakivel? Bocsi nem bátásképpen, de fura.
2016. ápr. 9. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem egy suliba járunk,nem lakunk olyan közel egymáshoz hogy akármikor csak úgy összefussunk szóval igen.

És eleinte csak telón beszélgettünk...

2016. ápr. 10. 08:05
 5/7 anonim válasza:
Szívesen ! :)
2016. ápr. 10. 15:23
 6/7 anonim válasza:
Első vagyok: vehetsz egy ezüst nyaklàncot is medallal (èn ilyet vettem egyszer).vagy esetleg a baratnod kezdobetujet venned medalnak :) én nemrég divatos falmatricát kaptam :)
2016. ápr. 10. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm széépenn
2016. ápr. 12. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!