Egy 45 éves férfinek születésnapi ajándéktippet tudna mondani valaki? Énekes, szóval minden ami zenével kapcsolatos szeret, de fogalmam sincs mit vegyek neki.
2 éve ismerem, nagyon sokat beszélek vele, de caak ritkán találkozunk.
Ja és én 16 éves vagyok (lány)..
Előre is köszönöm a segítséget!
Masszazs jo, de te csinald :)
Amugy meg egy 16 eves lanyon mar boven kifejlodtek a masodlagos nemi jellegek, 14 felett jogilag sem buntetendo, ugyhogy nem ertem hogy jon ide a pedofilia.
Sokadszorra: pedofil az, akit az a kiskoru vonz, akin a masodlagos nemi jellegek meg nem fejlodtek ki. 13-14 ev alattiak. NEM az a pedofil akinek tetszenek a fiatal lanyok, mindenkinek azok tetszenek, ha 18 eves, ha 48. Csak mikor idosebb vagy, egyre kevesebb az eselyed hogy talalsz is, hat kenytelen vagy rafanyalodni a 30 folottiekre.
Koszonom.
Még nem bírtam most se dönteni :/
A "vidd el egy koncertre" az nagyon bejönne nekem is, de 5 Liter motorolajnak vagy 2 darab ablaktörlőnek is örülnék, ha arról van szó.
(42éves férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!