Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Elmenjek a születésnapi bulijára?

Elmenjek a születésnapi bulijára?

Figyelt kérdés

Az egyik egyetemi csoporttársam (fiú) szülinapi bulit szervezett magának jövő hét csütörtökre, és engem is meghívott. Különösebben nem vagyunk jóban, és tudom, hogy rajtam kívül az ő szoros baráti társasága (7-8 ember) és még 1-2 hozzám hasonló, a baráti körön kívül eső ember van meghívva. Nem barátkozom sajnos könnyen, és ez egy nagyon összeszokott társaság. A többieket sem ismerem valami jól, ők egymással jóban vannak, viszont lenne kedvem elmenni, hátha mégis el tudnék beszélgetni valakivel. Viszont eléggé félek, mert tényleg nem tudok nyitni, és nagyon meg akarok felelni, ezért nem teszek valami jó első benyomást.

Ti elmennétek a helyemben?

L/21

2016. febr. 20. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Igen, menj el. Ideje túltenni magad a szociális fóbiádon.

Ne akarj megfelelni. Nyilván azért hívott meg, mert szimpi vagy neki már így is.

2016. febr. 21. 01:05
 2/7 anonim válasza:
77%
Menj el! Ne stresszelj rá, hogy nem tudsz majd szóba elegyedni másokkal, mert lehet, hogy pont e-miatt nem tudsz. Menj el és egyszerűen add önmagad. Meglátod, a buli vége felé fellazulsz.
2016. febr. 21. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Persze hogy menj. Először is, ha nem szeretné a társaságod, nem hívott volna. Másodszor, ha mindig otthon maradsz a félelmeid miatt, akkor sosem lesz társasági életed. Menj, érezd jól magad. Add magad, nem lesz semmi gond.
2016. febr. 21. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem is okkal hívott el.

amúgy én is voltam már így szülinapon. kb 20an voltunk, én csak a szülinapost ismertem. de az egyik haver csaja is hasonló helyzetben volt, csak 1 embert ismert. így elkezdtünk beszélgetni. legalább mindketten találtunk beszélgetőpartnert:) nem mondom,hogy életre szóló barátságokat fogsz kötni, de csak lesz majd kihez szólnod. főleg,hogyha oldódik a hangulat, akkor mindenki-mindenkinek a barátja lesz hirtelen:D

2016. febr. 21. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Jólmondják a többiek.

Menj el.

Ideje túltenned magad a félelmeiden.

Ismerkedj,barátkozz.:)

2016. febr. 21. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, el fogok menni! :)
2016. febr. 21. 22:50
 7/7 anonim válasza:
Meg az enyémre is,mert amúgy nem jönne senki.😃
2016. márc. 9. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!