Ha 13 éves lennél, vagy épp annyi vagy, mit kérnél születésnapodra?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 15:28
11/19 anonim válasza:
Afrikai fehérhasú törpe sünt :)
12/19 anonim válasza:
ugyan azt mint a #2
Vagy egy jó számitógépet gta 5-el, 30e ft pénzt amit majd steamen elkölthetek
13/19 anonim válasza:
sporteszközt (mondjuk egy jó bringát, gyorstollas szettet, futócipőt vagy ilyesmit), vagy hobbiállatot, vagy könyveket
14/19 anonim válasza:
Ruhákat, kiegészítőket. (lány vagyok, ha van vmi konkrét dolog, akkor azt kérem)
15/19 anonim válasza:
Ruhákat ( pl skinny farmer, levágott vállú felsők)
Cipőket ( trendi most az Adidas Superstar vagy a Vans Old Skool)
vagy ha nem szereted az öltözködést
nézz körül a szobádban, mire lenne még szükséged.
amire gondolok: díszpárnák, takarók, fények, stb.
16/19 anonim válasza:
Sims vagy, hogy kicsit átrendezhetném a szobám (pld pènz új függönyre, párnára, akár szobafestés...)
Én 14 leszek, fényképezőgépet és egy könyvet kérek.
17/19 anonim válasza:
én új szobát kaptam, bútorokkal :3
Új telefont, laptopot, számítógépet, rammot, headset-et, tabletot, vagy valami hobbihoz kapcsolódó valamit...*gördeszkát <3 * am most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni :)
18/19 Ternóczky Bianka válasza:
Én 13 éves vagyok és természetesen könyvet mert óriási könyvmoly vagyok.Engem a tv,facebook,instagram,twitter meg ezek nem kötnek le.Engem a könyvek kötnek le.Tudom más 13 éves azt mondaná egy ajándék könyvre hogy "Jajj mit csináljak ezzel inkább eladom és veszek belőle valamit".Én a tvre és társaira mondom ezt.Könyvmolyok pacsi.Ne változzatok meg és a könyveiteket soha ne dobjátok el.Mert a könyv menőbb mint a tv.😏
19/19 anonim válasza:
Én azt kérném,hogy a nagyimat meg tudjam látogatni és,hogy legyen nyugalom és béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!