Tegnap lettem 18 èves. A barátommal már 2 ève együtt vagyunk ès első èvfordulóra kaptam tőle egy ezüst nyakláncot ès imádtam mindig azt hordtam, de szèt szakadt. :'( Sokat mondogattam, hogy nagyon hiányolom ès hogy èn azt szerettem ès ha veszek egyszer akkor csak ugyanolyat szeretnèk. Most kaptam tőle szülinapomra egy újat. De más sokkal. Ès mindig ahogy fènylik nem is szèp ezüstös, hanem feketès. Ez egyszerűen ilyen, de nem szèp, rosszul áll, nem tetszik.
Nem akarom ezzel megbántani hordani fogom:( De elszomorít nagyon.
Szerintetek, ha megjavíttatom a règi elszakadtat vagy veszek egy ugyanolyat ès azt mondom,h a règit javíttattam meg akkor az nagyon gonosz lenne tőlem? Nem haragudna, h minek, ha van új?:( De mèg sem mondhatom, h azèrt mert az új nem tetszik :'( A règi láncom már próbáltam volna megjavíttatni, de túl drágán csinálták volna meg ès abból az árból már újat lehetett volna venni :///
2016. febr. 6. 13:51
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz:D Nem èrtem, hogy most ez neked mièrt jobb most már. :D
2016. febr. 6. 20:06
3/6 anonim válasza:
Szia!
Mi lenne, ha vagy vennél egy ugyanolyat, vagy megjavíttadnád és egyszerre hordanád az új, kevésbé szép feketéssel. Úgy az is rajtad lesz amit nagyon szeretsz, meg az is amit kaptál és így még a barátodat sem bántod meg. :)
2016. febr. 7. 11:53
4/6 A kérdező kommentje:
Szia:) Köszönöm szèpen a válaszodat. :) Szerintem így fogok tenni aztán lehet az újat is megfogom szeretni, hiszen tőle kaptam:) Köszi!!:)
2016. febr. 7. 12:17
5/6 anonim válasza:
Szívesen máskor is! :)
2016. febr. 7. 12:44
6/6 anonim válasza:
Lehetne, hogy amikor vele vagy, afeketés, kevésbé szépet hordod, máskor meg, ami neked tetszik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!