Mit tudnék adni születésnapra?
17 éves vagyok. A barátomnak 2 hét múlva lesz a 20. Születésnapja. 1 éve vagyunk együtt. Elég jól ismerem ahhoz, hogy tudjam, nem igazán tudja feldobni egy szivecskés párna, pl... :)
Nemtudom, hogy mit adjak neki. Kapott már ruhadarabot, parfümöt, díszt, közös képet bekereteztetve... Stb. Most, viszont nem tudom, hogy mit adhatnék neki. Elég sok mindenre allergiás, így a tortasütés kilőve. Nem igazán van olyan hobbija, amihez 10ezer ft alatt lehetne vásárolni, azt magának szokta. Parfümöt kapott, télapóra (nem tőlem). És ékszert nem hord. Így aztán nagy dilemmába vagyok, hogy mit lehetne adni. Akár élményt (ezt szerintem többre tartaná.) ha essetleg van ötletetek, írjátok meg. Minden választ szívesen fogadok, leszámítva, a "szex", "feküdj le vele" jellegűeket. Köszönöm szépen! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!