Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Bunkóság, ha nem adok a...

Bunkóság, ha nem adok a kistesómnak (11) semmit a szülinapjára? 18 éves lány vagyok.

Figyelt kérdés

2015. dec. 13. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk sosem volt nagy hepaj a szülinapból, amíg kicsik voltunk kaptunk szülőktől ajándékot, bizonyos kor fölött csak torta volt, szóval szerintem nem gáz. Ha máshol olyan nagyon fontos szokás ez, hogy valamivel meglepjék egymást, akkor meg nem tudom.
2015. dec. 13. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Szokástól függetlenül bunkóság. Nem kell a szokások rabja lenni, ez viszont, nem is értem, hogy egyáltalán eszébe jut valakinek, hogy ne adjon semmit. Nem tudtad időben, hogy lesz szülinapja? Nálunk se volt szokás, nálam viszont az.
2015. dec. 18. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:

"Szokástól függetlenül bunkóság. "

Nem. Gondolom te sem szoktál csámcsogni vendégségben ugye? Böfögni sem, ugye? Mégsem bunkóság... mert nem szokás. Valahol ezzel jelzed azt, hogy finom az étel és ha nem teszed az nagy sértés. Ott ez a szokás. Nálunk sosem volt szokás szülinapra ajándékot venni egymásnak, tehát ha nem is csinálom, akkor követem a szokást és nem csinálok bunkóságot. Ha szokás lenne és nem vennék, akkor bunkóság lenne. Aztán kötözködj innentől a kisf..szommal.

2015. dec. 18. 16:22
 14/14 anonim válasza:
Nem nevezném bunkóságnak, csak szívtelenségnek. Egy ölelésnek is lehet örülni!
2015. dec. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!