Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak neki a 18-dik...

Mit adjak neki a 18-dik szulinapjara? Többi lent.

Figyelt kérdés

A barátom jövő heten lesz 18 es fogalmam sincs mit adjál neki!

2 éve vagyunk egyutt. Szereti a thai boxot a kajákat a macskákat es a zenéket tudtok tippeket mondani?

2015. szept. 27. 18:33
 1/5 anonim válasza:
Vegyél neki macskatápot,vidd el thai boxolni.
2015. szept. 27. 18:33
 2/5 anonim válasza:

szia :)

az az igazság, hogy elég nehéz ez így, mivel én nem ismerem, de egy két általános ajándék ötletem azért van ;) (elég vegyesek lesznek, nem tudom melyik illene hozzá leginkább)

18. szülinapkor nagy poén szokott lenni a lottó, kaparós sorsjegy(sajátos üzenettel is lehet), alkohol. Aztán szerintem is tökjó ötlet ha elvinnéd egy meccsre, vagy koncertre. vagy kaphatna valamilyen belépőjegyet, utalványt, dvt, lemezt, könyvet stb stb.

Aztán ez szerintem egy kicsit gyerekes, de ha nagy macska rajongó lehetne akár egy plüssmacska,mellè vehetnél egy fejhallgatót/fülhallgatót és rátehetnéd.

Gondolkozz sok dolgon hogy miket szeret, és így szerintem te magadtól még sokkal sokkal jobbakat is kitalálsz ;) elvégre 2 éve együtt vagytok :)

2015. szept. 27. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Színesceruzák, ha szeret rajzolni, színes karkötőket vagy egyszerűen csak írj neki egy levelet.
2015. szept. 27. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
parfüm, könyv,színházjegy,divatcikk, aminek örülne egy mérleg.Ja, és nem olcsó legyen.
2015. szept. 28. 08:13
 5/5 xjohny válasza:
Van egy csodálatos sütemény a neve Sonja Adler,13 fokos Cointreau és Limoncello öntetben van.Én ezt adtam a barátnőmnek,teljesen el volt bűvölve tőle.Nekem is nagyon ízlett.
2015. okt. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!