Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 30. szülinapra nem mindennapi...

30. szülinapra nem mindennapi emlékezetes ajándék?

Figyelt kérdés
Olvasgattam vissza, úgy látom 30 körüli férfiak nem könnyű esetek. Először nagy szülinapi bulit akartam szervezni a barátokkal, de kedves párom hirtelen besokkolt a harmincas számtól (valószínűleg) és biztosan nem szeretne bulit :D Fb-ról is levette a szülinapját. Eddig a 25.-et szerveztem meg neki, de az is nagyon nehezen jött össze. Így szeretnék ötleteket gyűjteni, hogy mivel lepjem meg ami emlékezetes lenne. Eddig minden évben készítettem tortát rengeteg tárgyi ajándékon vagyunk túl, nem igazán ilyesmire gondolok. Most valami másabbat szeretnék, ami emlékezetes marad:) Köszönöm!

2015. szept. 27. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
neked kellene tudni, te ismered. A lányok szokták tudni ezeket.
2015. szept. 27. 16:40
 2/2 anonim válasza:
Ha elvinnéd egy meglepi útra? Wellnes hétvégére valahova? Összepakolnál neki titokban,és csak az úton tudná meg,hogy hova mentek.
2015. okt. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!