Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Segítség! A barátom 18 éves...

Segítség! A barátom 18 éves lesz. Tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés
Eddig csináltattam neki egy bögrét amin közös képeink vannak, és csináltam neki egy kis csipeszt "you have a message..." felirattal..és hát ez elég kevés, ráadásul a csipeszt nem tudja semmire sem használni, csak szimplán cuki...
2015. szept. 26. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Az emberek fél 4 óta csak ezen gondolkodnak, azóta nem is született a kategóriában új kérdés :D

Mivel most lett 18, adhatnál neki ajándékutalványt egy italboltba, ha találsz erre lehetőséget. Ha dohányzik, akkor egy doboz jobb minőségű cigit (persze, nem igazán "illik" egészségromboló dolgokat ajándékozni, de ha szereti, akkor szerintem az üti ezt az érvet)+cigaretta-tárcát (ezt gravíroztathatod is, elég a monogramja). Vehetsz neki egy csokornyi sorsjegyet/lottószelvényt.

Vehetsz neki egy szép nyakkendőt vagy mandzsettát, amit majd a szalagavatón/érettségin használhat, esetleg egy Parker tollat.

Vehetsz neki kölnit is akár. Thierry Mugler Amenjének pl. van egy kellemes utánzata, a Blue Up Demonic Man.

2015. szept. 26. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségedet! :)
2015. okt. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!