Hogyan okozzak a páromnak maradandó meglepetést?
Nem igazán tudom őt olyan dologgal meglepni, ami anyagi dolgot követel, hiszen mindent megtud venni magának, amire szüksége van. Sokkal inkább olyan dolgot szeretnék, ami mélyen megérinti a lelkét és átadhatom vele minden szerelmemet. Azt szeretném, hogy érezze, ő a mindenem és én vagyok a világ legboldogabb nője mellette.
Van valaki akinek sikerült valamivel hatalmas meglepetést okozni a párjának?
Vannak ötleteim, mint videómontázs a szeretteitől, reggel, mikor felkel meglepni őt munka előtt (nem élünk együtt) de ezt még kevésnek találom.
Tudtok segíteni? :)
Én 21 ő 25
"mélyen megérinti a lelkét és átadhatom vele minden szerelmemet. "
Pedig mindkettőt teljesítené. :D
én a közös kepeinket es fontos pillanainkat kivalogattam. szépen lekicsinyitettem es kinyomtattam. fogtam egy ures füzetet, és idorendben beragasztottam. datumoztam es volt amit feliratoztam is.
az en barátom nagyon meghatòdott+látszott rajta, hogy nem 5perc volt megcsinalni. csak a képeket napokig válogattam es tettem idorendbe.
persze nem a 600.kozos selfit nyomtattam ki, hanem olyanokat is,ahol csak jartunk és megorokitettuk a tajat stb. nekünk ez sokat jelent, rögtön tudjuk mi volt ott stb
+emellé olyat vettem amit minden nap használ és eszébe jutok róla :)
most a következő évfordulón folytatom a kis fuzetet:) sztem ez maradandobb, mint elektronikusan a videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!