Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 11 éves lányok milyen ajándékn...

11 éves lányok milyen ajándéknak örülnek?

Figyelt kérdés

Nem rokon, nem ismerem közelebbről, hogy tudjam mit szeret.

kb. 5-6000 Ft értékben gondolkodom.

2015. aug. 31. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:

11 évesen én pl. ezeknek örültem volna:

Rajztömb (minőségi, vastaglapú), színes ceruzák (itt is kisebb minőséget tartsunk figyelembe)/festék (nó, itt se árt ha nem 150 forintos) és rajzceruzák - esetleg ilyen-olyan könyvecske, hogy melyik írja, hogy egy ceruza (B, HB stb.) mire alkalmas (rajz, árnyék ...).

Persze, vannak akik nem igazán rajzszeretők, mégis olykor-olykor jól jön bárkinek ha kifejezi magát, még ha tudat alatt is csinálja.

Vagy egy jó könyv is jó választás lehet. Bár, itt vitatkozhatnánk, ha pl. inkább csajos könyveket szeretne, és nem kissé megrázót (én mindig az utóbbihoz ragaszkodtam).

Olyan könyvet, ami kötelező háziolvasmány lesz, vagy hasonlók... hát, nem igazán ajánlom, mert pl. nekem egyik évfolyamtársam SE örült volna ilyennek 11 évesen.

Amúgy ha lenne egy kis ismeretséged, akkor nem ártana :/ én ekkora koromba még barbiztam, babáztam, így örültem volna ilyen ajándéknak - bár, egyszer úgy jártam, hogy egy angliai rokonommal mentünk vásárolni, én babát vettem, és ő NAGYON kiröhögött az anyjával együtt, pedig ő is akkora volt mint én.

Mellékesen vehetnél neki sudoku-t, skandit, hátha nem játszott még, és megszeretné, de ha nem is szereti, akkor sem nagy kiadás ez a kettő (én a múltkor egy haladó sudokut, és skandit 650 forintért vettem).

Lehet nem örülne a puzzle-nak, de azt is meg lehet próbálni, oh és ha kicsit újmódibb, akkor lehetne 3D-s Puzzle-t venni neki, ami engem pl. jobban leköt, mint egy egyszerű régimódi kirakós :) társasjátékot is vehetsz esetleg.

2015. aug. 31. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
babák, ceruza, hajcsatt, plüssök
2015. aug. 31. 20:14
 3/9 anonim válasza:
Vagy ha nem "kislányos "kislány (értsd :nem barbiziik), hanem szeret nagynak tűnni, vegyél valami rúzst, koroomlakkot. Vagy valami minion -OS/Violettás pólót, vagy ha van fb-ja,nézd meg milyen sorozatokat vagy miket kedvel,és legyél kreatív, találj ki valamit :D vagy vannak olyan bögrék,amik meleg hatására világítanak. De a legegyszerűbb az, ha elmész egy ajándék üzletbe, és megkéred az elárusítót, hogy segítsen :)
2015. aug. 31. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:

3-as: azért gondolom a rúzst viccből mondtad, vagy csak babás műsminként gondoltál rá... 11 évesnek nem való semmifelé sminktermék!

A többi dologgal egyetértek, amit leírtál.

2015. aug. 31. 21:11
 5/9 anonim válasza:
Vannak azok a hercegnős "sminkek",arra gondoltam :) olyan szett, hogy van benne fésű, tükör, korona, valami rózsaszínű kis szájfény /rúzs + körömlakk :D 3-as voltam
2015. aug. 31. 21:16
 6/9 anonim válasza:
Vagy vegyél olyan gyöngyfűző szettet :) szintén 3-as :)
2015. aug. 31. 21:18
 7/9 anonim válasza:
Megint a 3-as :)): hamarosan tini, már érdekli a teste meg ilyenek:) és vannak azok a könyvek, amik ilyen korú lányoknak való :) esetleg az anyukájával azelőtt beszéld meg,hogy beszeltek-e már ilyesmiről, de ez hasznos tud lenni szerintem :)
2015. aug. 31. 21:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket.

Az biztos, hogy én könyvnek minden mennyiségben örültem mindig. De ő nem nagyon szeret olvasni.

Lehet nézek valami kreatív készletet neki.

2015. szept. 1. 09:09
 9/9 tollbogre válasza:
vegyél neki stiftes uhu ragasztót, egy asztalilámpát és sok romlott zöldséget. Hidd el, megéri. Mert lány.
2015. szept. 15. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!