Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Anyukák! Ti örülnétek egy...

Anyukák! Ti örülnétek egy ilyen születésnapi ajándéknak?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak nemsokára szülinapja lesz és azt terveztem, hogy rajzolni fogok neki. Egy A3-as méretű realisztikus rózsát szeretnék készíteni neki, amibe szívemet, lelkemet beleadom.

Ez nem lenne túl kevés? Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak? 13/L

2015. aug. 22. 13:26
 1/9 anonim válasza:
Ha nem kapsz rendszeresen zsebpénzt akkor bőven elég ennyi! ha viszont van egy kis pénzed akkor vehetsz neki még hozzá mondjuk egy bonbont,csokit vagy egy kis apróságot
2015. aug. 22. 13:31
 2/9 anonim válasza:
Szerintem egy 13 évestől b
2015. aug. 22. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kisebb korban ajándék.

13 évesen lehetnél kicsit kreatívabb. Akár a kedvenc sütijét megsütgetnéd, vagy valami személyeset készíteni neki, aminek hasznát is veszi.

Szereti a rózsát? Vannak képek kirakva nálatok? Miért pont erre az ajándékra gondoltál?

2015. aug. 22. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki, szerintem szép ajándék.
2015. aug. 22. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:
En tobb aprossgot adnek: a rajz, suti (akar egy nagyon egyszeru mikroba keszult torta), v vmi
2015. aug. 22. 17:10
 6/9 anonim válasza:
Szerintem jó ajándék!
2015. aug. 22. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem anyum mindig azt mondta, hogy neki az is elég ha rajzolok neki valamit, de igen mellé 5-800ft ból már finom bonbont kapni ez szerintem tökélete ajándék lenne.
2015. aug. 23. 00:36
 8/9 anonim válasza:
2. vagyok csak mobil hamarébb elküldte a választ minthogy befejeztem volna. egy 13 évestől bőven elég, nem kell máris az üzletbe rohangalni és rászoktatni magadat a pénzen vett ajándékokra szetrintem sokkal jobb mint akármi amit megveszel mivel tőled, van szivből jön, nem kell hozá sem bombon semmi csak szépen rajzold meg és kész :)
2015. aug. 24. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Anyukám mindig annak örül,amit én készítettem! :)
2015. aug. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!