Fiúk milyen ajándéknak örülnétek 25. szülinapra egy "baráttól"? Lányok ti mit adnátok? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Az ex-barátomnak szeretnék valamit adni. Megint kicsit több van közöttünk, mint barátság, de csak valami kisebb apróságra gondoltam nem akarom túlzásba vinni, viszont figyelmes szeretnék lenni.
Valami felíratos pohárra vagy ezüst karkötőre gondoltam
Ti minek örülnétek/adnátok?
2015. aug. 9. 20:16
1/5 anonim válasza:
Az ezüst nem a legjobb választás. A bögre viszont jónak tűnik. Ha nem akarod túlzásba vinni, akkor a bögre is elég. Az ezüst már többet sugallana.
2/5 anonim válasza:
én sütnék neki vmit, az nem kerül pénzbe de mégis személyes gesztus, amit annak állítasz be aminek akarsz :D
3/5 anonim válasza:
A pohár/bögre akkora sablon, hogy én jobb szeretnék semmit nem kapni, mint még 1 bögrét...
4/5 E1D1E válasza:
Én szzerintem kiugranék a bőrömből, ha a kedvenc járművem Matchbox verzióját kapnám ajándékba! De szerintem a reakcióm ugyan ez lenne a kedvenc sütim láttán is.
Viszont én álltalában csak egy régi milkás bögréböl iszom, bár van 100 másik (névreszólók is), de mégis inkább csak a milkássat használom.
Még az egyedi póló is jó ötlet lehet!
:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
Akkor lehet maradok az eredeti ötletemnél egy garvírozott vagy egy sima kicsit drágább öngyújtónál
2015. aug. 10. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!