14. születésnapra házibulira milyen kellékeket ajánlotok?
Vodka? Nem 20. Csak 14. Szülinap
Amúgy konfetti ha nem akartok nagyon takarítaniakkor inkább azt ne , lufi, gyerekpezsgő,szörp,kóla vagy fanta vagy amit szerettek,torta,sütik,sós perec, ropi,csipsz,zene,valami kis díszlet mondjuk papírból ilyen lánc,poharak az üdítőkhöz,kés villa tányér, rendezhettek akár versenyeket is pl: lufifújás,csokievés késsel villával úgy hogy még rajta van a borítás,kólaivó verseny,limbó,
A vége lemaradt :D
..seprűadogatós verseny, nem kell nagy dolgokra gondolni az ilyenekkel jól el lehet szórakozni csak egy kis kreativitás kell és nem is kerülnek sokba, és ha már zene ha van disco gömb azt mindenképpen rakjátok fel :)
Én 17 éves vagyok, nem fogok álszentkedni, en szoktam bulizni és inni. Ebben a korban nem tettem. Szerintem nektek se kéne. Vigyetek jo zeneket, erezzetek jol magatokat, beszelgessetek. Egyetek egy jo tortat
Fotozzatok sokat. Remek dolgokat lehet csinalni pia nelkul is.
Ha akartok inni akkor esetleg egy egy somersbe vagy egy kicsi pezsgo. De szerintem erre nincs szukseg. En nem innek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!