Mit vegyek a szülinapi pénzemböl? (Bôvebben lent) 12/L
Nem szeretném idióta emberek hülyeségét olvasni! Nem arra vagyok kiváncsi hogy elkényeztetett hülyegyereknek meg mit tom én minek nevez engem! 24.000ft kaptam szülinapomra és nem tom hogy mire költsem. Szeretek (tudok is) rajzolni, gordeszkazni, szeretem a zenet de azt nagyon meg azokat a keveropultokat ahol zenet szoktak mixelni
Nagyabol szeretem az osszes telefonos es zenes (stb. Has.) cuccnokat. Van a 2 kedvenc ujsagom a bravo es a bravo girl. Azon is gondolkoztam h elore befizetem valamelyiket egy evre. Csak arra valaszoljatok h az en helyemben mit valasztanatok! A valaszokat elore is koszonom szepen! :))
4. válaszóló "nem késő hogy megszeresd a normális zenét"
kinek mi de a mai világban hálisten a "Tuc-Tuc" a divat és az is ugyan olyan normális és ne hidd hogy olyan könnyű egy ilyen "Tuc-Tuc" zenét csinálni tudom mert Dj-vagyok és igaz nem csak olyan aki azt mondja...
Szia! Én is 12/L vagyok én heti zsebpénzt kapok, 4000 forintot plusz a nagyiéktól karácsonyra, szülinapra, névnapra. Van egy kis listám, hogy milyen szépség ápolási cuccokat szeretnék megvenni a közel jövőben és ezeket utána ha van rá pénzem meg is vásárlok.
Íme a lista:
új szempillaspirál
manhattan tus
cc krém
micellás víz
sminklemosó kendő
loreal elsev fibralogy sampon
új she szájfény
ecsetek
új korrektor
arcradír
arcpakolások
szemöldök ceruza
nivea zuhanyzás közbeni testápoló
Amúgy ezenkívül néhány szép új ruha sem árt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!