Egy 40-45 személyes 18 éves születésnapi bulira mennyi italt vegyek? Milyen fajtákat és miből mennyit hogy elég legyen? Köszönöm előre is
Sokat.Ha haverokkal bulizol, márpedig igen valószínű, hogy velük.És nem ez az első ivászat, akkor meg tudod saccolni menyi pia kell.Mondjuk kezdd magaddal.Te mennyit iszol?És a többiek hozzád képest?És sok szerencsét!
Boldog szülinapot!Ha a tied lesz.Vagy csak te szervezed?És meglepetés lesz?
40-45 szemelyes buliba en vennek : 2 karton ( 6x2 literes) kolat, 2 karton valamilyen uditot ( szensavas vagy rostos, vagy esetleg tea), 2 karton asvanyvizet.
alkoholbol : 3x 24 db sort, 6-7 uveg pezsgot ( koccintashoz hogy mindenkinek kijojjon egy adag a poharaba), 3-4 uveg tomenyet, illetve mondjuk 10 uveg bort ( olcsobb, de nem a legalja kannas bort), ami pl jo froccsokhoz, vagy voros boros kolahoz. ez igy 1 szemelynek eleg draga mulatsag lenne, ugy hogy en a helyedben kiirnam az esemenybe, hogy a belepo : 1 uveg tomeny 2-3-4 / stb emberenkent.
Én múltkor mindössze 9 személyes bulit tartottam, amiből 4 kisfogyasztású lány, és 3 közepes, és 2 nagyfogyasztású fiú volt velem együtt.
Vettünk 1 tálca sört (24db.) 4 üveg bort, 2 üveg pezsgőt, ezen felül hoztak még egy üveg Vodkát, egy üveg Whiskey-t, még egy üveg bort, és 1,5 liter fröccsöt és fél liter házi pálinkát.
Én személy szerint 9 sört ittam, 3 x 4cl házipálinkát, 1 üveg bort, fél üveg pezsgőt, kb 3 pohár Whiskey-kólát, és a vodkából is megittam kb 2 x 4cl-t.
Ha egyedül próbálsz/próbáltál bevásárolni, akkor az egy vaskos 100-as lesz/lehetett.
Egészségetekre, ha még nem volt meg a buli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!