Tegnap ugy dontott a parom hogy szunetet tatrsunk, par napig hagyjuk egymast. Ma van a szulinapja meg is vettem mar az ajandekot, mit csinaljak? Irjak neki egy uzenetet hogy boldog szulinapot?
A szünet az szerintem már szakitás csak szépen tálalva..
Irni nyugodtan irhatsz de ne zaklasd meg ilyenek.
Okkal kért szünetet. De én biztos nnem várnék rá ( bár nem is ez volt a kérdés :) )
22l
Aztán várj egy kicsit. Ha szeret visszajön! Ha nem akkor egy köcsög! :)
(Előző vagyok! :D )
Időpont tegnap 18:02
Szerintem nem volt undok aki azt írta, hogy a szünet a szakítás finomított változata. Mert igaza van. Szünetet csak azok erőltetik vagy mondjuk úgy, hogy kérik akiknek nincs meg a bátorságuk vagy nem akarnak jelenetet vagy nem akarják látni a bánatot a másik arcán és így nem merik kimondani, hogy köztük vége mindennek. Ha valaki szünetet kér az már nem szerelmes, egy kicsit terhes a kapcsolat neki, és nem tud mit kezdeni a partnerével. Ez nem mai dolog. Így volt 50 évvel , 30 évvel ezelőtt is. Szünet után ha újra is kezdik a kapcsolatot csak egy utolsó kapaszkodás egy olyan helyzetben ami az egyik félnek már rég nem okoz örömöt. Többnyire 1 max 2 békülés és szünet után végre elérik a végleges szakítást.
Csak megjegyzem: Le lehet tesztelni azt aki szünetet kért. 2-3 hétig nem szabad felvenni vele a kapcsolatot. Nem hívni, nem írni, és várni, hogy a másik félnek mennyire hiányzik. Nem kell jósnak lennem, hogy tudjam mi lesz a végeredménye.
De a kérdésedre a válasz.
Én nem köszönteném fel. Ha jön a nagy békülés akkor utólag kívánnék boldog szülinapot.
Ha a "párom" szünetet kér, arra az időre nem a párom.
Ugyanúgy kezelném, mint a többi, nem közeli ismerőst.
Nem közeli ismerősnek nem kell és nem is tudom szülinapját.
.
"...úgy döntött..."
Nem azt írod: átbeszélgetés utáni közös döntés.
Szönetet akar, netán azért, hogy ez idő alatt megtehessen olyat (születésnap!), amit közös életetek során nem tehetne.
("Szünet volt, nem voltunk együtt, nem kérheted számon!")
.
Nem elkeseríteni akarlak, de készülj fel, a pár napos szünet véglegesnek kezdete!
2es vagyok és nem értem miért lennék undok.
Szünetet az kér aki nem akar veled lenni.ennyi.
Házasságban meg gyereknevelésben sincs 1-2 nap esetleg 3-4 hét szünet? Addig mondod a gyereknek hogy "bocsi szünetelek etesd magad meg foglalkozz magaddal"?
Ez nem igy megy..
Nem undok vagyok hanem realista! :) sosem értettem az embereket akik ennyire kapaszkodnak valakibe akinek ök nem kellenek. Lehet ezzel mégjobban eltaszitják.
De akkor sem undokságbol irtam, egyáltalán nem b u n k o szándékkal :)
Kedves kérdezö van valami változás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!