Kibérelni egy helyet szülinapra olcsón. Megoldható?
Figyelt kérdés
Eddig még nem találtam megfelelő helyet,de már nagyon sokat kerestem. A barátnőimmel ünnepelnék (összesen 16 fő) táncolnánk,játszanánk és beszélgetnénk. Természetesen néhány asztal és szék legyen benne,hogy tudjunk enni és inni. A dekorációt megoldanám én. Az is egy szempont,hogy legyen benne wc.2015. júl. 2. 21:02
2/4 anonim válasza:
Bármelyik városban jó? Esetleg külföldön is?
3/4 anonim válasza:
Ez nagyban függ, hogy melyik városban lenne.
Én még sulis koromban tartottam sokszor így a szülinapom. Volt hogy vendéglátó helyen. Ott nem kellett fizetni, volt egy külön terem és ott lehettünk mi.
Volt, hogy egy közeli falunak az iskolájában. Ott viszont utána nekünk kellett kitakarítani, hogy a buli minden nyoma eltűnjön :)
Szerintem egyébként sok étteremben, pub-ban nem kérnek ezért pénzt, csak az a lényeg, hogy fogyasszatok.
4/4 A kérdező kommentje:
Budapesten és,hát nem éppenséggel olyan korosztályban vagyunk amely alkoholt fogyaszthat ezért sok pub kilőve. Meg hát a legtöbb pub óriási de nekünk egy kisebb terem wcvel megfelelne.
2015. júl. 3. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!