Nagyon szégyellem magam! Elfelejtettem a párom születésnapját! Mit lehetne venni neki?
Sziasztok! Nagyon szégyellem magam,minden időmet lekötött a vizsgaidőszak, így teljesen elfelejtkeztem a párom születésnapjáról, tíz nap múlva lesz, 25 (F)., de még lesz vizsgám addig, úgyhogy nem tudom egyből intézni a vásárlásokat. Egyszerűen ötletem sincs hogy mit vegyek neki, pedig idén valami tényleg maradandót szerettem volna. Tortát fogok neki sütni, az már biztos ! :) Esetleg tudnátok mondani tippeket? Tudom hogy nem ismeritek, de hátha mégis van valami ötlet amiből tudok meríteni!
Előre is köszi!
Vidd el olyan helyre ahol nem nagyon volt! ;)
Nem kell messzire, csak szép legyen!
Aztaán ami még belefért, azt odaadhatnád neki akkor! ;) szerintem ruhaféleségnek örülne :)
a végén meg elmehetnétek hozzád, a kitakarított/feldíszített laaakásba ahol egyy finom torta várja!!
Sok sikert! :)
Esetleg csinalhatnal te magad kuponokat:
Egy csok
Egy oleles
Egy masszazs
Egy vacsora a kedvencbol
Egy megbocsatas
Egy szeretkezes
Esetleg kolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!