Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Fontos! Mit vegyek a barátnőm...

Fontos! Mit vegyek a barátnőm születésnapjára?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ismerem, de nem valami beszédes lány, és nem szokott arról beszélni, hogy most éppen mit szeret. Azt tudom, hogy szeret olvasni, de szerintem már az egész librit megvásárolta. Nem tudom, mit vegyek neki. Állandóan nyakláncot meg ilyen bizsukat veszek neki mert a kreativitásom már kifulladt így 14. születésnapjára. Kaphatnék valami ötletet? Nagyon hálás lennék

2015. jún. 15. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Én ugyan már elmúltam 14, de még mindig örülök aranyos alvó- vagy díszpárnának. Vehetnél neki egy bögrét, egy szép tollat! Csini táskákat is ki lehet fogni jó áron. Ha szereti a kozmetikumokat, vegyél neki 100%-os natur olajat (pl argán, az a hajra is nagyon jó), mellé egy luffa szivacsot, vagy valami fördőszobai dolgot (szappan, különleges illatú tusfürdő). Esetleg egy nyári fölső? Különben mennyiért vennél?
2015. jún. 15. 13:28
 2/3 Crudius válasza:
Ha csak annyit tudsz, hogy szeret olvasni, akkor adhatnál neki utalványt egy könyvesboltba. Akkor saját maga kiválaszthatja, hogy mit szeretne.
2015. jún. 15. 15:05
 3/3 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg az egyik barátnőjét, vagy (ha van neki) lány testvérét. Ők biztosan tudni fogják.
2015. jún. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!