Mit vegyek a skinhead barátomnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Skinhead barátom van és most lesz a 18. születésnapja, de fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki, már 3 hónapja vagyunk együtt. Valami nagyon jó ajándékot szeretnék neki, azt akarom, hogy az én ajándékomnak örüljön a legjobban, gondolkoztam már sokat, de nem tudom mi legyen, hasznos ötletek?2015. jún. 5. 18:55
21/28 anonim válasza:
22/28 anonim válasza:
23/28 anonim válasza:
Nekem is a megkötözött cigány jutott eszembe. Eddig elég népszerű ez az ötlet, nem gondolod?
24/28 anonim válasza:
Ne hallgass a sok hülyére, látom alig vannak itt olyanok akik értelmes választ tudnak adni. Nekem is skinhead a párom és velem is előfordult már, hogy gondban voltam azzal hogy mit vegyek neki. Ha mindenképpen valami olyat akarsz adni neki ami kapcsolódik a stílusához akkor például erről az oldalról tudsz rendelni pólókat meg ilyesmi [link] de ez csak egy példa, még tudnék más ötleteket is mondani. Meg ott a másik verzió, hogy nem kell feltétlenül a skinheadséggel kapcsolatos ajándékot adnod neki..gondolkozz el azon, hogy milyen más jellegű dolgok érdeklik, stb. Remélem sikerül majd kitalálnod neki valami jót aminek örülni fog :)
28/28 anonim válasza:
Ha kell segítség én tudok honlapokat ajánlani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!