Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a skinhead barátomn...

Mit vegyek a skinhead barátomnak születésnapjára?

Figyelt kérdés
Skinhead barátom van és most lesz a 18. születésnapja, de fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki, már 3 hónapja vagyunk együtt. Valami nagyon jó ajándékot szeretnék neki, azt akarom, hogy az én ajándékomnak örüljön a legjobban, gondolkoztam már sokat, de nem tudom mi legyen, hasznos ötletek?
2015. jún. 5. 18:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2015. jún. 6. 13:01
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
2015. jún. 6. 13:02
 23/28 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is a megkötözött cigány jutott eszembe. Eddig elég népszerű ez az ötlet, nem gondolod?
2015. jún. 9. 14:32
 24/28 anonim válasza:
30%
Ne hallgass a sok hülyére, látom alig vannak itt olyanok akik értelmes választ tudnak adni. Nekem is skinhead a párom és velem is előfordult már, hogy gondban voltam azzal hogy mit vegyek neki. Ha mindenképpen valami olyat akarsz adni neki ami kapcsolódik a stílusához akkor például erről az oldalról tudsz rendelni pólókat meg ilyesmi [link] de ez csak egy példa, még tudnék más ötleteket is mondani. Meg ott a másik verzió, hogy nem kell feltétlenül a skinheadséggel kapcsolatos ajándékot adnod neki..gondolkozz el azon, hogy milyen más jellegű dolgok érdeklik, stb. Remélem sikerül majd kitalálnod neki valami jót aminek örülni fog :)
2015. jún. 10. 00:05
 25/28 anonim válasza:
5%
Fésűt
2015. jún. 11. 22:38
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Hajnövesztőszert
2015. jún. 11. 23:04
 27/28 anonim válasza:
0%
Fésüt
2015. jún. 14. 22:06
 28/28 anonim ***** válasza:
23%
Ha kell segítség én tudok honlapokat ajánlani neked.
2015. jún. 22. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!