Kaptam egy csodás köszöntést, hogyan viszonozhatnám?
Egy remek embert mondhatok a barátomnak, szinte lelki társamnak. Sajnos nagyon messze lakunk egymástól. Nem szerelemből, de nagyon szeretjük egymást, és ő egy igazán eredeti és egyedi köszöntést kaptam tőle születésnapomra, viszonozni szeretném neki, csak alig van ötletem. Segítenétek? Persze, nem egy az egybe fogom mondani neki amit írtok, egyedivé tenném, maga az alap elgondolás hiányzik. Nem tárgyra gondoltam.
Előre is nagyon köszönöm!
Írj bele olyan szavakat, dolgokat, amiket csak ti értetek. Olyat, ami fontos nektek, vagy jelent valamit a kapcsolatotok számára. Keress néhány idézetet, ha kell indulj ki azokból. Legyen benne humor is,de legyen komoly hangvétele. Éreztesd vele,hogy mennyire fontos neked. Köszönd meg benne neki azt,hogy gondoskodik rólad,szeret téged. Az érzéseket nem lehet leírni egy papírra, de szeretnéd, ha tudná, te neki mindig ott leszel. Hangsúlyozd ki a legjobb tulajdonságait, amiket szeretsz benne.
Sugallj, hogy ebben a köszöntőbe egy hatalmas ölelést, sok puszit, és határtalan szeretetet csomagoltál. Beszélhetsz arról is,hogy a távolság sosem lehet akadály,ha két ember ennyire megérti egymást.
Remélem,tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!