Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hogyan kérdezzem meg?

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta, hogy szülinapomra kérhetek akármit. És ugye van az a minecraft játék, nekem attól egy idő után rémálmaim voltak. És pszihológushoz kellett járnom.Ezért váltottam az SSOra azaz a Star Stable Onlinera, és ott az 5. szintől fizetős, hogy a pálya része, és a többi küldetés meg legyen nyitva. Viszont az ára 8000 forint. Mit csináljak? Nekem ez régóta vágyam, hogy meg legyen nyitva. Elönye: nem lesz többé rémálmon. Hátránya: fogy a pénzem. PLS segítsetek! Előre is köszi! UI. Keddes lesz a szülinapom március 17.én

2015. márc. 14. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Anya, szülinapomra azt szeretném, hogy nyisd meg nekem a Star Stable Onlineban az 5. szint utáni pályákat, melynek ára 8000 Ft.

Valahogy így.

de ez még viccnek is rossz volt amúgy. :/

2015. márc. 14. 23:08
 2/7 anonim válasza:
58%
Isten éltessen! Ha nem haragszol megkérdezném hogy mi volt az amitől a minecraft ennyire kikészített? Írhatod privibe is ha akarod. De ha nem akarsz róla beszélni nem gond. Csupán kíváncsiságból kérdezem
2015. márc. 14. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
A Minecraft ijesztő része engem is érdekel :o
2015. márc. 14. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
A Star Stable Online-t szeretném az 5-ös szintű pályáktól.
2015. márc. 14. 23:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a felköszöntést, viszont a minecraftnál mikor először játszottam vele,(úgy 2 hete kezdtemnel), féltem a szörnyektől. Sokszor meg is öltek mikor pedig creariveba voltam a hangjuk rémisztett meg
2015. márc. 15. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, vagy pedig a kérdező szellemileg retardált.
2015. márc. 15. 09:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyik sem... Rosszul hiszed -,-"
2015. márc. 15. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!