Mit vennél egy 9 éves kislánynak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Ruha kizárt. Néztem neki játszós tabletet, a szülei nem engedik.
Játékot már nem szeretnék. Könyvet nem olvas.
Babzsákot szerettem volna csináltatni neki, de aki olcsóbban megcsinálja, csak április végére készülne el vele. (15 E + pk)
Aki meglenne vele egy hét alatt, az jóval drágább (24 E + pk)
Az anyja azt mondta, vegyek ömlesztett legót, vagy adjak pénzt...
Van millió játéka és ruhája.... Gyűjti a pénzét hogy Párizsba mehessen az anyukájával.
2015. márc. 5. 20:07
11/16 anonim válasza:
12/16 schocko válasza:
...az én fiam 7 éves kora előtt kapott egy 10 colos Samsung táblagépet, de már előtte volt neki egy laptopja, s persze 2 másfél éves kora óta kezeli az asztali számítógépet, most pedig egy xbox-ot vettem neki kinectel, de azzal, hogy felét kifizeti (használt)...egy 9 éves gyereknek már nem kell baba és lego (esetleg lego technik), nyugodtan bele lehet szállni abba a táblagépbe...
13/16 anonim válasza:
Schocko a te fiadnak lehet nem kell... de valószìnű a kislányt ismeri az anyukája, s azért ajánlotta neki hogy legót vegyen mert annak biztos örülne! Szerintem egy ennyi idős gyereknek nem kell saját tablet, bőven elég ha játszik 20-30 percet a szülei tabletjén. Ha vesznek neki ilyesmit akkor egész nap azon fog lógni, esze ágában sem lesz kimenni labdázni vagy egy könyvet a kezébe fogni. Haladni kell a korral természetesen, nem ellenzem ha 2-3 éves gyermeknek 10-15 percre elindítanak egy készségfejlesztő játékot a tableten, de ne erről szóljon az egész élete.
14/16 anonim válasza:
Belépőt egy játszóházba, állatkertbe, cirkuszba.
15/16 anonim válasza:
Schocko, sajnálom a gyerekedet! Semmi szükség az adott életkorban az általad felsorolt kütyükre!
16/16 schocko válasza:
...de ő emelett könyvtárba is jár, asztaliteníszezik, segíteni is szokott, a legjobb tanuló, s valahogy le kell kötnie magát, de a korosztálya is ügyesen bánik már ezekkel...a felnőttek is folyton a gép előtt ülnek, a gyerekeknek is szabad néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!