Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot vegyek?

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytarsamnam március elején lesz a 18. szülinapja. Én szerelmes vagyok belé már csak azért is. Milyen fajta ajándékot szeretnek az ilyen laza bulizos nem páva fiuk? Ismerem őt eléggé de nem tudom minek örülne és valami olyant akarok amire ha ránéz az eszébe jutok. Tudom túl nyálas dolog de én valami ilyent szeretnék. Vagy milyen szempontok alapján tudok választani? Perverz és szexuális dolgokkal kimèljetek köszii. 17/L

2015. febr. 14. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valami egyedi dolgot találj ki. Mi érdekli? Sport? Kütyük?

Általad hímzett baseball-sapka, saját tervezésű egyedi póló. Vagy lehet pl. kapni telefon-vésztöltő kulcstartót (2000 Ft körül van), és arra még valami jópofa bilétát tehetsz. Ha esetleg gyűjt valamit, a gyűjteménybe illő dologgal is meglepheted. A lényeg az, hogy ne csak leemelj valamit egy üzlet polcáról, hanem látsszon, hogy időt és fáradságot áldoztál az ajándékra. És mindenképpen csomagold szépen be, ne csak belehajítsd egy ajándékzacskóba.

2015. febr. 15. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. febr. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!